Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

joi, 20 iunie 2013

Tokyo Mew Mew episodul 1 online


Tokyo Mew Mew episodul 1 online
"The Mew Kid in Town" 
"Neko ni Naru, Seigi no Mikata wa Koi suru Shōjo nyan" 
(ネコになる, 正義の味方は恋する少女にゃん)




http://movie-club-anime.blogspot.ro/2014/09/nrgmi-11.html 


7 comentarii:

  1. A fost superb acest episod . Ador acest anime imi place mult :X
    Multumesc pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar e fain... dar pacat că are 2 suburi... dar îți mulțumesc pentru munca depusă

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi amintesc ca mă uităm la Tokyo mew mew când aveam 5 ani și nu știam să citesc.Stăteam în fața televizorului fascinată. Iubeam tot ce ținea de acest anume.Acum îl văd iar și magia nu a dispărut deloc.Mă bucur ca ai pus o subtitrare așa bună😃👍👍👍👌👏👏

    RăspundețiȘtergere
  4. "Domain is banned", ce-ar trebui sa insemne asta? Tot ma chinui sa ma uit la acest anime dar nu merge nici macar aici. Va rog remediaţi problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca nu ai fost atent, dar undeva mai sus scrie "Nou: am deschis Forum Movie Club Anime". "Salutare, prieteni. Am deschis Forum Movie Club Anime [ http://mcanime.forumgratuit.ro ]. ...
      Nu mai postam nimic aici, pe Movie Club Anime. Totul se va muta, incet-incet, pe Forum Movie Club Anime. Deja avem "pachete" de animeuri traduse de noi sau de alte fansub-uri."

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.