Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

miercuri, 16 septembrie 2015

Top 10 anime-uri de genul Yaoi


Top 10 animeuri de genul Yaoi (cele mai bune recomandări)
Acest artcol nu este pentru oricine. L-am scris pentru că și ei există și trăiesc alături de noi, ascunși sau nu. Fiecare cu înclinațiile lui, fiecare cu treaba lui, fiecare cu problemele lui. Poate că ai astfel de colegi în clasă, poate că ai prieteni așa, poate că nici nu știi că ei sunt așa... Nu-i judeca! Ia-i așa cum sunt!

Eu nu sunt unul dintre ei (și nici fiul meu), deci să nu cumva să mă judecați după acest articol! Știu că la fiul meu în clasă și în liceu sunt astfel de elevi. Nu am nimic cu ei!

Acest articol este dedicat lor, homosexualilor, pentru că și ei există și trăiesc alături de noi în lumea asta mizerabilă condusă de porci.

Cel mai simplu ar fi să vă spun că yaoi este, nici mai mult, nici mai puțin decât “acțiune fierbinte cu băieți”. Adică... Asta e! La urma urmei asta este trăsătura caracteristică a genului yaoi, nu?
De fapt, e ceva mai mult de atât. În mâinele potrivite, yaoi poate deveini un instrument pentru explorarea sexualității și alte teme despre care, în mod normal, nu se discută pe un ton politicos și nici pe oriunde. Unele dintre aceste probleme sunt incluse în:

10. Zetsuai 1989 (Desperate Love, Bronze: 1989)
– 1 episod, iulie 1992



Zetsuai 1989 este o poveste despre relația dintre un star rock instabil emoțional (Koji Nanjo) și un talentat dar problematic jucător de fotbal (Takuto Izumi).
Când Koji mergea pe mijlocul străzii după o noapte petrecută în bar, Izumi îl găsește și îl ia la el acasă. După ce se trezește și își întâlnește salvatorul, Koji devine tot mai obsedat de Izumi și se declanșează un lanț de evenimente care le aruncă viața într-un haos.
Trebuie să recunosc, animeul acesta este pentru cei slabi de inimă. Din moment ce Koji și Izumi sunt doi tineri dărâmați, interacțiunea lor este greu de urmărit și dureroasă. Totuși, aces anime te va purta într-un carusel emoțional pe care nu îl vei putea uita niciodată.

9. Yebisu Celebrities – 1 episod, mai 2010



Într-o notă mai ușoară avem Yebisu Celebrities, care nu chiar despre celebrități. Este vorba despre Haruka Fujinami, care abia s-a angajat la Yebisu Graphics. Și pentru că el este nou angajat, devine ținta abuzurilor verbale ale șefului său Takasi Daijou. Cu toate acestea, în timp, devin mai mult decât prieteni. 
Desigur, animația nu este chiar ” un film de casă”. Decorul său unic, vocile actorilor (mai ales în timpul “scenelor”) și relația dintre Haruka și Takashi sunt marele atu al acestui anime.

8. Ikoku Irokoi Romantan (The Romantic Tale of a Foreign Love Affair)
 – 2 ep, decembrie 2007- octombrie 2008



La suprafață, Ranmaru pare a fi un tip norocos. Nu doar că este moștenitorul unui puternic clan Yakuza, dar este pe cale să se căsătorească cu prietenul lui din copilărie, Kaoru - și nu oriunde, ci pe un vas de lux. Dar când Kaoru îl alungă din dormitorul lor chiar în luna lor de miere, și ajunge în cabina unui căpitan italia sexy, Albert “Al” Valentino, lucrurile încep s-o ia razna pentru Ranmaru.
Acest anime îți taie răsuflarea, pur și simplu.Majoritatea personajelor masculine arată foarte bine, iar Kaoru este ușor de luat la ochi. Ranmaru nu este un uke tipic: ca șef al Yakuza, el este perfect capabil să lupte alături de Al – atâta timp cât căpitanul Valentino primește o bucățică frumoasă de fundoshi. Oh, cei cărora vă place acest gen de anime, să știți că “scenele” sunt unele dintre cele mai tari ale acestui gen, încât te face să stai și să le vezi până la sfârșit.

Uke = în lb. japoneză verbul "ukeru" (a primi) este folosit în anime / manga și fanfiction pentru "de jos" sau "pasiv" în Yaoi / shounen-ai (relație băiat cu băiat).
Mai pe scurt, drăguț, dulce ...
Fundoshi = ...ați văzut la sumo, sau la yakuza în filme, chiloții ăia împleiți parcă din cearcaf? Ăia se numesc fundoshi.

7. Koisuru Boukun (The Tyrant Falls In Love)
– 2 ep, iunie-noiembrie 2010



Tetsuhiro Morinaga are o pasiune pentru senpai-ul său de la universitare, Souichi Tatsumi. Asta nu ar trebui să fie neapărat o problemă – doar că Souichi este homofob, și are nevoie de mult sânge pentru fratele său mai mic Tomoe.

Este destul de ușor să îl simpatizezi pe Morinaga. Furia lui Souichi este hilară și greu de văzut și aproape întotdeauna la momentul potrivit. Ambii băiețti sunt caractere puternice, și vă va plăcea ceea ce spun și ce fac cei doi împreună.

6. Seitokaichou ni Chuukoku (Hey, Class President!)
– 2 ep, noiembrie 2009-aprilie 2010



Yasuhiro Chiga nu înțelege de ce unor băieți le place să tot pună mâna pe Yuuzou Kokusai. Să fie din cauza pielii lui? Din cauza privirilor lui? Sau pentru că aura lui Kokusai este prea irezistibilă? Dar Chiga nu este imun la farmecele lui Kokusai.
Animeul acesta e tare simpatic. La un moment dat, te face să râzi din toate puterile și să strigi “Sărută-l!”. Iar când, în final, o fac, e o plăcere să-i privești, pentru că toată tensiunea sexualității este prea evidentă. Faptul că “Chinga” înseamnă “Nu” în lb. japoneză, te face să te simți și mai bine urmărind animeul.

5. Saigo no Door wo Shimero! (Close the Last Door)
– 1 ep, martie 2007



Ce faci dacă cel de care ești îndrăgostit se căsătorește cu altcineva? Te îmbeți, desigur! Cel puțin asta a făcut Atsushi Nagami în noapta nunții lui kohai Saitou Toshihisa. Din fericire pentru el, oaspetele Honda este acolo pentru el, pentru a-i obloji inima frântă, ca să spun așa. Dar când soția lui Saitou fuge cu un l bărbat, făcându-l pe Saitou să plângă în brațele lui Nagai, lucrurile încep să devină puțin cam complicate.
Deja premise celor trei este destul de interesantă..Suntem aruncați în dinamica neconvențională dintre Nagai, Saitou și Honda, iar acest anime vă va mulțumi cu multe scene fierbinți.

4. Hyakujitsu no Bara (Maiden Rose)
– 2 ep, mai-octombrie 2009



Între Alianța de Vest și Eurote există un război mondial. În mijlocul acestui război, Klaus von Wolfstadt, soldat în Alianța de Vest, devine cavalerul loial al lui Taki Raizen, comandantul Diviziei 15 “Rosen Maiden”, un aiat al Eurote. Klaus și Taki se îndrăgostesc, dar problemele dintre țările lor amenință să-I despartă.

Dacă a existat vreodată un anime Yaoi subapreciat, aceasta este. Totul este bine gândit, iar relația dintre Klaus și Taki este portretizată realist. Lui Taki îi vine greu să-și abandoneze țara, în timp ce Klaus este sfâșiat între sentimentele sale și misiunea sa. Din fericire, anime-ul are momente umoristice spre sfârșit, pentru a compensa atmosfera sa gravă.

3. Ai no Kusabi (Love Wedge, Wedge of Love)
– 2 ep, aprilie 1992-mai 1994



În viitorul îndepărtat, oamenii trăiesc într-o societate avansată din punct de vedere tehnologic, și sunt clasificați în funcție de culoarea părului lor. Cei din partea de sus a societății sunt cunoscuți sub numele de "Blonzi" și au păr de culoare deschisă, iar cei din partea de jos sunt cunoscuți sub numele de "Corcituri" și au părul închis la culoare. Blonzilor li se permite să păstreze corcituri ca "animale de companie" pentru scopuri voyeuristice, atâta timp cât îi eliberează după aceea. Un Blond numit Iason Mink, decide să rupă toate aceste reguli atunci când se îndrăgostește de corcitura Riki.

Chiar și fără scenele de sex, povestea este destul de bine conturată. Personajele sunt chiar prea bine dezvoltate: E frumos să te uiți cum Iason și Riki se schimbă pe parcursul poveștii, deoarece devin mai apropiați unul de altul. Acest anime este unul dintre anume-urile clasice ale genului Yaoi.

2. Fuyu no Semi (Winter Cicada)
– 3 ep, februarie-aprilie 2007



Imaginați-vă Romeo si Julieta - sau mai degrabă, Romeo și Julio - în epoca timpurie Meiji, și gata, aveți Fuyu no Semi. În acest anime, pe Keiichirou Akizuki și Touma Kusaka îi unește ideea comună că Japonia ar trebui să își deschidă frontierele. Povestea urmează relația tot mai apropiată dintre cei doi, până la sfârșitul amar.

Dacă știți istoria Japoniei, probabil că veți aprecia mai mult acest anime, în special epocile Tokugawa și Meiji. În altă ordine de idei, aceasta este o poveste de dragoste bine scrisă, care îți va trezi sentimente pentru Akizuki și Kusaka. Apropo, Fuyu no Semi a fost cât pe ce să ocupe locul 1 pe această listă dacă nu ar fi fost...

1. Haru wo Daiteita (Embracing Love)
– 2 ep, martie-mai 2005



Haru wo Daiteita se învârte în jurul fostelor vedete Kyousuke Iwaki și Youji Katou. În ciuda personalităților lor opuse (Iwaki este un tip liniștit, în timp ce Katou are un temperat vulvanic), ambii doresc să pătrundă în lumea filmelor de top, dar între ei izbucnește un fel de competiție. Când ajung să lucreze la același proiect, ei încep să dezvolte sentimente unul pentru celalalt - care nu este întotdeauna un lucru bun în industria actoriei.

Ceea ce face ca acest anime să fie interesant este lipsa unui uke stereotip sau alte roluri de acest gen. Uneori, Katou este deasupra; alteori, Iwaki o face. Este unul dintre cele mai complexe portrete ale unei relații homosexuale pe care o veți fi văzut vreodată, și de aceea este Nr. 1 în acest Top.

Mai există, de asemenea, Finder no Hyouteki, Okane ga nai, Kirepapa, Papa to Kiss in the Dark și seria Kizuna.Toate acestea sunt animeuri bazate pe manga, pe care ar trebui să le căutați neapărat dacă vă place genul yaoi. Dacă mai știți și alte animeuri pe lângă acestea, sau dacă știți orice manga Yaoi care ar trebui să fie adaptată în anime, nu ezitați să specificați în comentarii!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.