Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

miercuri, 6 februarie 2013

Inu ep. 1


Inuyasha - Sezonul 1 -Episoadele 1 > 27
Fata care a învins timpul... și baiatul care a fost învins
"The Girl Who Overcame Time... and the Boy Who Was Just Overcome"
"Toki o Koeta Shōjo to Fūinsareta Shōnen" 
(時代を越えた少女と封印された少年)
Inuyasha episodul 1





http://movie-club-anime.blogspot.ro/2013/02/inu-ep-2.html 

12 comentarii:

  1. Tot respectul pentru acest site :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! De cand am dat drumul la acest site, acesta este primul comentariu si ma bucur ca este unul pazitiv.

      Ștergere
  2. Cand o sa adaugati si inuyasha act final ? e marfa inuyasha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Mai ai putintica rabdare, te rog! Intai vreau sa termin ce am inceput (Inuyasha The Movies - abia am terminat Movie 1,2 si 3 si vreau sa termin si Yu Yu Hakusho, pe care l-am inceput mai de mult si la care am ajuns la ep. 71). Abia apoi o sa ma apuc de Inuyasha The Final Act. Sper sa nu se supere nimeni. Traducerea dureaza ceva mai mult pentru ca o iau bucata cu bucata, nu cu Google Translate. Cred ca s-a observat asta. Multumesc tuturor pentru rabdare si intelegere! Pa!

      Ștergere
  3. bun, imi place si yu yu hakusho :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan: Veti adauga si yu yu hakusho ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut. Acum lucrez la Yu Yu Hakusho, deaceea nu am mai postat nimic. I-am facut o subtitrare de o sa va dau pe spate. Dar vreau sa termin toate episoadele inainte sa ma apuc sa le postez, pentu ca mi le fura "colectionarii" astia de animeuri. Sunt unele site-uri care posteaza doar munca altora, ei nu fac nimic: nu traduc, nu prelucreaza, nu fac nimic. Noi muncim si ei iau animeurile. Partea trista este ca cei care vizioneaza animeurile traduse de mine, si ale altora, fac comentariile pe site-urile acelea: "Vai ce frumos este animeul asta. Multumim ca la-ti postat". Putini sunt cei care, dupa ce vad cine a facut animeul, pleaca de acolo si intra sa vada restul episoadelor pe site-ul meu sau al oricui care a tradus acel anime. Cred ca ar fi corect ca, cei care posteaza animeuri de la altii, sa mentioneze sursa, sa mentioneze traducatorul, sa spuna cateva cuvinte de multumire... Nu stiu ce sa zic. Asta e.

      Ștergere
  5. Merge sa descarc toate episoadele din inuyasha de pe acest site?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In principiu nu. Dar daca folosesti Firefeox, poti sa instalezi un add-on (Video DownloadHelper). Dupa ce il instalezi vei putea sa descarci aproape orice fisier video sau audio de pe net. O sa-ti apara in bara de cautare "trei bile", iar cand pornesti un videoclip, un film sau o melodie de pe Trilulilu, acele bilute incep sa se invarteasca; dai clic stanga pe o sagetica mica-mica de langa acel buton, te duci mai jos si alegi videoclipul fara sa dai clic pe el, se deschide un meniu si alegi "Download" si gata. Iti recomand sa urmaresti un tutorial despre asta ca sa intelegi mai bine.

      Ștergere
    2. k ms mult sh se pastreaza sh subtitrarea ?

      Ștergere
    3. Pai da, se descarca asa cum il vezi pe site.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.