Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

joi, 20 iunie 2013

Tokyo Mew Mew episodul 39 onlineTokyo Mew Mew episodul 39 online
"The Stolen Dream – Sweet Trap of the Lavender" 
"Nusumareta Yume, Rabendā no Amai Wana" 
(盗まれた夢ラベンダーの甘い罠)http://movie-club-anime.blogspot.ro/2014/09/nrgmi-11.html 

http://movie-club-anime.blogspot.ro/2013/06/tokyo-mew-mew-episodul-1-online.html

3 comentarii:

 1. Ce?!De ceeee?de ce e totul dintr-odata asa trist! :'( si in plus....de ce Shirogane o place pe Ichigo...adica din cauza ei sufera si Kisshu si Aoyama!Mie mi se pare ca Zakuro se potriveste cu Roy. :'( Am o intrebare pt voi.Nu este o continuare la acest serial?sunt doar 52 de episoade?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai există o continuare dar e sub forma de carte , mai exact 8 volume groase de 3 degete dar sunt benzi desenate in ultimele 2 volume apare o nouă Mew Mew si anume Mew Mew berry

   Ștergere
 2. Totusi de ce trebuia Kisshu, Aoyama si Shirogane sa o placa pe Ichigo :(
  Multumesc pentru episod

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.