Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

N_C - ep. 13Mutat pe Forum Movie Club Anime, dar poate fi vizionat și de aici.

Nodame Cantabile - Ep 13
"Lesson 13: Graduation"
Absolvirea
"Lesson13: Sotsugyō"
(Lesson13: 卒業)

Tradus de Onimusha


Lasa un comentariu daca ceva nu merge. Unele surse sterg fisierele daca nu au fost vizionate sau descarcate deloc in decurs de un anumit timp.
Unii vor sa vada online, altii vor sa le descarce. Tu faci cum vrei.

Openload (watch online or download)

VK (watch online... cred ca trebuie sa ai cont)

Tune.pk (watch online)

MasiUp (download)


2 comentarii:

 1. Am o intrebare animeuri care nu se mai gasesc pe alte site-uri in romana le traduceti la cerere ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, din nou.
   La inceput, am tradus animeuri care nu mai fusesera traduse de nimeni la vremea aceea (Inuyasha, Yu Yu Hakusho, Ghost Storie...), apoi am inceput sa traduc la cerere. De fapt, in urma cererilor de tot felul, am supus la vot aici, pe site, ca sa nu se supere nimeni. Si mai am proiecte venite tot de la cei care au vizitat Movie Club Anime, dar, dupa ce termin cu Nodame, o sa iau o pauza scurta ca sa-mi pot termina un proiect mai vechi la care lucrez de anul trecut. Cred ca pauza asta nu va dura mai mult de 3-4 saptamani. Apoi voi reveni la tradus.

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.