Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

sâmbătă, 5 noiembrie 2016

G in the SH The N.M 2015



Ghost in the Shell: The New Movie
攻殻機動隊 新劇場版
Kōkaku Kidōtai - Shin Gekijōban

Informații:
Film
Status: Tradus de Onimusha
Anul apariției: 2015
Licență: FUNimation Entertainment
Studio: Production I.G
Soursa de bază: Manga
Genuri: Action, Mecha, Police, Psychological, Sci-Fi
Durata: 1 hr. 40 min.
Vărsta recomandată: 17+ (violence & profanity) 



Sinopsys:
În anul 2029, un grup de cyborgi, foști soldați, au luat ostatici numeroase persoane în semn de protest a ceea ce ei văd a fi schimbări dăunătoare în structura militară a Japoniei. Motoko Kusanagi și mica ei echipă vor încerca să rezolve ceea ce nu au reușit 200 de polițiști. Incidentul ia o întorsătură neașteptată și devine o problemă foarte personală pentru Motoko Kusanagi.


Review:
În urmă cu 20 de ani, originalul "Ghost in the Shell" debuta în cinematografe, oferind ceea ce a devenit rapid genul definitoriu al animației cyberpunk. Departe de a fi inovator, The New Movie este un proiect care contină franciza. Filmul pare a fi o continuare a poveștii din seriile OVA "Arise" (sau serialul de televiziune Alternative Architecture, care împarte cele cinci OVA în episoade regulate), decât un proiect de sine stătător. Ca atare, dacă sunteți familiarizați cu Arise/Alternative Architecture, adică filmele anterioare ale francizei, povestea din Ghost in the Shell: The New Movie ar putea avea sens.

Lasa un comentariu daca ceva nu merge. Unele surse sterg fisierele daca nu au fost vizionate sau descarcate deloc in decurs de un anumit timp.
Unii vor să vadă online, alții vor să le descarce. Tu faci cum vrei.
Web site: Movie Club Anime; Forum Movie Club Anine

Openload (watch online or download)

MasiUp (download)

Tune.pk (watch online)


Eu îmi țin fișierele video în cloud, pe MasiUp

P.S.
Poate că, în viitor, voi traduce și celelalte filme ale francizei.
Acest film a fost tradus la rugămintea lui PikachuAnime, caruia îi mulțumesc pentru sugestie.
Cu respect pentru toți prietenii Movie Club Anime, 
                                                                          Onimusha.

4 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru efortul depus.Se poate ca in viitor sa traduci si seriile?
    Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
    Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, le voi traduce. Sper, totusi, sa gasesc surse bune, cu subtitrare buna in engleza. Ghost in the Shell: The New Movie a avut cea mai infecta subtitrare in engleza de cand traduc eu. Sursele mkv ori nu aveau sub. decat in indoneziana, ori aveau sub. in engleza facuta din indoneziana cu Google Translate. A trebuit sa ma bazez mai mult pe cunostintele mele de japoneza ca sa iasa o subtitrare cat mai buna. Mi-au cam zburat creierii, dar mi-a iesit... zic eu.

      Ștergere
  2. Te pot ajuta sa gasesti o sursa mai buna.Eu folosesc https://animebytes.tv (tracker specializat in anime),gasesti chiar si o versiune mai buna pt.
    Ghost in the Shell:The New Movie.Daca vrei iti pot trimite o invitatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru sprijin. Dupa ce termin Ranma, as vrea sa ma ocup de Ghost in the Shell. Daca nu gasesc sursa buna iti cer o invitatie. Multumesc oricum, Dintre miile de oameni care au vizitat acest site, putini s-au oferit sa ma ajute. Apreciez.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.