Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

marți, 12 iulie 2016

Ce sunt Trolii de pe Internet
Internet troll
...sau Trol pe net, sau idioți, sau cum vreți să le spuneți.

În argoul Internetului, un Trol este o persoană care seamănă discordie pe Internet pornind discuții aiurea, sau care se leagă de oameni doar ca să-i enerveze. 

Trolul ne enervează prin postări răutăcioase sau mesaje off-topic într-o comunitate on-line (cum ar fi un site de știri, forum, chat sau blog), cu intenția deliberată de a provoca cititorii la un răspuns emoțional, sau de a deranja o discuție care se poarta civilizat pe un subiect normal. De cele mai multe ori Trolii fac asta pentru propriul lor amuzament.

Ați dat de astfel de oameni? Eu am întâlnit câțiva chiar pe chat-ul Movie Club Anime. M-am enervat aiurea până mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am căutat pe net și am dat de "definiția trolului". Acum încerc să-i ignor deși, câteodată, îmi vine foarte greu să fac asta. Ignorați-i și voi.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.